Fyrverkeri = Tortyr

Igår kväll skulle en kissnödig hund ut på en snabb kvällskissning. Efter en par hundra meter så kom först en par tre brandbillar i "fullaste karriären"  med sirener  påslagna efter krondikes. Frantz sjöng med så gott han kunde. När det började avta så kom en rejäl smäll borta vid Park som gjorde hundstackarn alldeles desperat. Han hukade ner och drog som en vettvilling hemåt. Inget kunde lugna honom.
Och det här som har varit en lugn och sansad hund även under pågående fyrverkande tidigare. Så nu har F gått med i klubben bland alla andra hundar i smällartider. Jag fick sitta med honom på golvet en lång stund innan han hade lugnat ner sig.
Idag for vi på rekreation till Högarna och det tror jag gjorde honom gott. Nu är det förhoppningsvis över med smällandet för denna gång

Kommentarer
Postat av: Karin!

Meenhhhåå. Min lilla Frantzon! Vad bra att du lugnade honom. Fint att han fick följa med till Högarna också. Hoppas att han inte är skotträdd för livet:-S

Vi kan lägga till för folk som inte vet att Frallan är en lugn och söt hund men att han får frispel på glassbilen och sirenbilar. Då ska han nämligen börja yla som den värsta vargen helt okontaktbar för omvärlden.

2008-05-01 @ 17:57:47
URL: http://variabelle.blogg.se
Postat av: Tanten

Stackars Frantz! Det är inte roligt att vara en skotträdd hund. I alla fall ser det inte ut som om det är kul.

2008-05-01 @ 18:03:54
URL: http://plasttanten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0